Home . Diensten . Behandelmethoden

Behandelmethoden

Systeemtherapie


Bij systeemtherapie wordt er gekeken naar het gezin als ‘het systeem’. Zo kan zichtbaar worden hoe dit invloed heeft gehad op een individu en waar dit voor eventuele emotionele bagage heeft gezorgd.


Psychoanalytische behandeling

De psychoanalytische behandeling is de meest ‘diepgaande’ vorm van therapie. Hierbij wordt dieper gekeken in het onderbewustzijn. Het onderbewustzijn omvat wel 90% van onze hersens.


Cognitieve gedragstherapie

Cognitieve gedragstherapie (CGT) is een Evidence Based Practice. Dit betekend dat uit zowel onderzoek als praktijk keer op keer is bewezen dat het een zeer succesvolle methode is.Empowerment


De kunst van empowerment is het vinden van de krachten van de cliënt en deze hier zelfbewust van te maken. Bij empowerment draait het om het versterken van de krachten van de cliënt. Geestelijke verzorging

De moslim bekijkt problemen anders. Hem is geleerd dat het goede in beproevingen zit en dat niets gebeurd behalve met de Wil van de Schepper. Dit is gedaan met Wijsheid en dit zorgt voor rust en vertrouwen.


Jongerenbegeleiding

De cliënt is uiteindelijk degene die ons leert welke methode het best bij hem past en op welke manier wij het best begeleiding kunnen bieden. Neem daarom gerust contact met ons op voor een advies op maat.


Scroll naar boven